APERITIEF -> Champagne Jean Milan met gember en koriander
Rillette, Toast met merg, Tempura van sjalot met
espuma van Gouda
Garnaalchip met kruidenmayonaise en garnaal
Half gegaarde zalm, Gerookte forel met Grany Smith en rode biet

Roggevleugel

Kroket van Ossenstaart met Pickles
GILLARDEAU OESTER ->Wijn: Sainte Marie 2011 – Entre deux mers – Sauvignon Blanc
Half gegaard kalfsvlees met tonijnsaus, mierikswortel, rammenas & komkommer.
Carpaccio van gemarineerd eekhoorntjesbrood, slamousse, sorbet van limoen & saké.
Gegratineerde oester, zeekraal & spinazie.
SINT -JACOBSVRUCHT -> Wijn: Chateau d’Oupia 2009 – Minervois wit – Marsanne & Rousanne
Mousseline van aardappel met karnemelk, truffel, St. Jacobs vrucht, crumble van spek & ajuin.
Gebakken St. Jacobsvrucht, lardo, schorseneren met mimolettekaas, gelakte kippeoester & emulsie bouillabaisse.
HAZEFILET -> Wijn: Laya 2009 – Granacha - Monastrell
Gebakken hazefilet ,wintergroentjes met peperkoek & appel, gelei veenbessen & ganzenlever
Risotto van boschampignons.

CHOCOLADE
Verschillende structuren van chocolade: Witte chocolademousse/baileyskoffie gelei/beignet chocolade.

CHOCOLADE
Verschillende structuren van chocolade: Witte chocolademousse/baileyskoffie gelei/beignet chocolade.
Chocoladegebakje met mousse van kastanje , karamel & granité
griotte.
KOFFIE & THEE
Madeleine, Cola lolly, amandel en
kokos, Rode biet, gebakje
Geen opmerkingen:
Een reactie posten