vrijdag 21 december 2012

BERTO: DEGUSTATIEMENU (30/11/2012)


APERITIEF -> Champagne Jean Milan met gember en koriander
Rillette, Toast met merg, Tempura van sjalot met espuma van Gouda











Garnaalchip met kruidenmayonaise en garnaal














Half gegaarde zalm, Gerookte forel met Grany Smith en rode biet















Roggevleugel















Kroket van Ossenstaart met Pickles














GILLARDEAU OESTER ->Wijn: Sainte Marie 2011 – Entre deux mers – Sauvignon Blanc
Half gegaard kalfsvlees met tonijnsaus, mierikswortel, rammenas & komkommer.














Carpaccio van gemarineerd eekhoorntjesbrood, slamousse, sorbet van limoen & saké. 














Gegratineerde oester, zeekraal & spinazie.














SINT -JACOBSVRUCHT -> Wijn: Chateau d’Oupia 2009 – Minervois wit – Marsanne & Rousanne
Mousseline van aardappel met karnemelk, truffel, St. Jacobs vrucht, crumble van spek & ajuin.














Gebakken St. Jacobsvrucht, lardo, schorseneren met mimolettekaas, gelakte kippeoester & emulsie bouillabaisse.














HAZEFILET -> Wijn: Laya 2009 – Granacha - Monastrell
Gebakken hazefilet ,wintergroentjes met peperkoek & appel, gelei veenbessen & ganzenlever














Risotto van boschampignons.















CHOCOLADE
Verschillende structuren van chocolade: Witte chocolademousse/baileyskoffie gelei/beignet chocolade.














Chocoladegebakje met mousse van kastanje , karamel & granité griotte.














KOFFIE & THEE
Madeleine, Cola lolly, amandel en kokos, Rode biet, gebakje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten