dinsdag 25 december 2012

Kerstmenu


FINGERFOOD

*Ravioli van Rode biet en geitenkaas met bieslook en gekarameliseerd maanzaad 
-         
*Krabcocktail met avocado en witloof
-          
*Roggebrood met gerookte paling
-           
*Vorkhapje met gerookte eend

*Bloemkoolroom met garnaaltjes

*Gegratineerde oesters met gestoofde prei 

 

*Pastinaak – appelsoep met gremolata

TABLEFOOD

*Kip met Kreeft in yoghourtdressing met raap en hazelnoten

*Gebakken en Rauw gemarineerde coquille met quinoa, raap, gelei & mousse van rode biet

*Haas op 2 wijzen: 
  • Tagliata van Hazerugfilet in ham met Chocoladesaus, stoofpeer, boterraapjes, duxelle van boschampignons en gratin dauphinois
  • Stoofpot van Hazenrug met knolselderpuree en Foi gras
* Tatin van speculaas en banaan

DRINKS

*Champagne Launois Veuve Clémence Grand Cru
*Champagne Lucien Dagonet Millesime 2003
*Champagne Dom Basle Grand Cru Millesime 2004
*Capitain-Gangnerot Ladoix 1er Cru 2005
*Ebner Ebenauer - Gruner Veltliner 2011
*Changyu Cabarnet Gernischt - Ninxia 2010
*Rocca delle Macie Ser Giovetto - Super Tuscan 2006
*Koenig Pinot Gris Vendanges Tardives 2007 

KINDERMENU

* Vol-au-vent met appelmoes en gratin dauphinois











Geen opmerkingen:

Een reactie posten