FINGERFOOD
*Ravioli van Rode biet en geitenkaas met bieslook en gekarameliseerd
maanzaad
*Krabcocktail met avocado en witloof
*Roggebrood met gerookte paling
*Vorkhapje met gerookte eend
*Bloemkoolroom met garnaaltjes
*Gegratineerde oesters met gestoofde prei
*Pastinaak – appelsoep met gremolata
TABLEFOOD
*Kip met Kreeft in yoghourtdressing met raap en hazelnoten
*Gebakken en Rauw gemarineerde coquille met quinoa, raap, gelei & mousse van rode biet
*Haas op 2 wijzen:
- Tagliata van Hazerugfilet in ham met Chocoladesaus, stoofpeer, boterraapjes, duxelle van boschampignons en gratin dauphinois
- Stoofpot van Hazenrug met knolselderpuree en Foi gras
DRINKS
*Champagne Launois Veuve Clémence Grand Cru
*Champagne Lucien Dagonet Millesime 2003
*Champagne Dom Basle Grand Cru Millesime 2004*Capitain-Gangnerot Ladoix 1er Cru 2005
*Ebner Ebenauer - Gruner Veltliner 2011
*Changyu Cabarnet Gernischt - Ninxia 2010
*Rocca delle Macie Ser Giovetto - Super Tuscan 2006
*Koenig Pinot Gris Vendanges Tardives 2007
*Koenig Pinot Gris Vendanges Tardives 2007
KINDERMENU
* Vol-au-vent met appelmoes en gratin dauphinois
Geen opmerkingen:
Een reactie posten